Vi har över 70 års erfarenhet från bevakningsbranschen

Vi har arbetat/har utbildning som ronderande väktare, gruppledare, uppräkningspersonal i värdedepå, värdetransportör, ordningsvakt, skyddsvakt, biljettkontroll och butikskontroll.

BK Gruppen är godkända av rikspolisstyrelsen och auktoriserade av länsstyrelsen. All vår personal är också godkända av rikspolisstyrelsen och är således kontrollerade vad gäller laglydnad och utbildning.

Hela vårt TEAM brinner för jobbet och vi får ofta beröm från våra kunder för gott arbete.

BK Gruppen har specialiserat sig på Civil butikskontroll.

Idag är vårt arbetsområde Stockholm, Södermanland, Västmanland och Örebro men vi är inte främmande för att hjälpa kunder i andra närliggande län.

För oss är alla uppdrag lika viktiga, stora som små. 

Vi utför endast civil butikskontroll. Vi går således civilklädda i butiken tillsammans med övriga kunder och iakttar eventuella misstänkta personer. Med många års erfarenhet ser vi snabbt om någon/något känns avvikande och misstänkt.

Vi gör alltid en riskbedömning innan varje ingripande. Ibland kan det vara bättre/lugnare att gripa den/de misstänkta utanför butiken, eller till och med längre bort, och då tillsammans med polis.

Genom att uppträda på ett professionellt sätt under bevakningen och vid ingripanden skapar vi en trygghet för Er personal och Era kunder.

Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och vilken problematik som finns och kommer därefter fram med förslag om hur och i vilken omfattning bevakningen/kontrollen ska utföras.

Nöjda kunder och nöjd personal = professionell butikskontroll